Selecteer een pagina

Wat brengt deze cursus jou?

Fondsenwerven is hartstikke leuk. Als het lukt. Het gevoel dat je krijgt bij een toezegging is heerlijk. Maar …. de concurrentie is groot, fondsen krijgen veel meer aanvragen dan waar ze geld voor hebben. Er worden dus ook aanvragen afgewezen. Het is zaak om een aanvraag in te dienen die er positief uit springt.

Heb je daar een cursus voor nodig? Niet per se. Misschien ben je een natuurtalent. Misschien leer je liever op een andere manier dan online. Het fijne van een cursus is wel dat alles wat je echt moet weten stapsgewijs aan bod komt. En dat je zeker weet dat je aan het eind van de rit een topaanvraag hebt. Klaar om in te dienen bij een fonds dat bij jouw plannen past.

Hoeveel tijd heb je ervoor nodig?

Dat is natuurlijk lastig te zeggen, want ik weet niet hoe snel je het oppakt en hoe diep je wil gaan.  In iedere module vind je een gedeelte met informatie en opdrachten die je wat mij betreft in ieder geval zou moeten lezen en doen. De basis, zeg maar.

Hoeveel tijd kost dat? Laten we zeggen dat je de basis van 1 module in ongeveer 2 uur kunt doornemen.

Daarnaast geef ik je tips voor verdieping. Soms in de vorm van een extra pdf over het onderwerp, soms in de vorm van een filmpje dat je kunt bekijken, soms in de vorm van een link naar een interessante website of blogpost van een deskundige. Hoeveel tijd besteed je aan die extra’s?  Dat bepaal je helemaal zelf – kijk wat je raakt en waar je wat aan hebt.

Tenslotte is het natuurlijk mogelijk dat je meteen aan de slag wil met wat je leert. Als je bezig bent met een project dan kun je lekker slagen maken door stap-voor-stap je aanvraag voor te bereiden, klaar te maken en de deur uit te doen.

Hoeveel tijd kost dat? Hoe groot is je project? Met hoeveel mensen ben je ermee bezig? Overleggen jullie veel of werk je solo? Jij weet het beter dan ik. Wordt je aanvraag er beter van? Zeker! En daarmee de kans van slagen ook!

 

Hoeveel lessen zitten er in één module?

Drie, want al het goede komt in drieën

Hoe lang heb ik toegang tot de leeromgeving?

Vanaf de dag dat je je account aanmaakt en daarmee een cursus boekt, heb je een heel jaar lang toegang tot alle modules. 

Hoe werkt de strippenkaart bij de cursus?

De online cursus is prima zelfstandig te volgen. Maar ik kan me voorstellen dat je het fijn vindt als ik af en toe met je meekijk of je op de goede weg bent. Geen probleem! Loop je ergens tegenaan, dan plannen we een afspraak in en help ik jou persoonlijk verder via een online sessie. Een strippenkaart is goed voor drie keer één uur feed forward.