Selecteer een pagina

Hallo, nieuwe fondsenwervers van Nederland!

Mijn naam is Marijke Blom en ik werk als fondsenwerver voor allerlei opdrachtgevers. Mijn opdrachtgevers zijn zorginstellingen, welzijnsorganisaties, culturele instellingen en allerlei andere non profits.Over het algemeen werk ik dus voor organisaties waar  fondsenwerving nou juist niet hun belangrijkste reden van bestaan is.  In dit soort organisaties is fondsenwerving iets wat ze graag uitbesteden aan iemand van de afdeling marketing, bijvoorbeeld, of aan iemand zoals ik. En gelukkig werkt dat laatste heel goed  🙂

Voordat ik in 2014 begon als fondsenwerver was ik subsidieadviseur bij Kunstbalie, nu bekend als Kunstloc. Honderden aanvragen kwamen letterlijk op mijn bureau om ze te beoordelen op de criteria van onze regelingen. Samen met de deskundige adviescommissies bepaalden we daarna wie er subsidie kreeg en wie niet. 

Ik kan dus vrij precies vertellen waar de adviseurs van vermogensfondsen en subsidieloketten op letten als ze jouw aanvraag beoordelen. Best handig, toch?  

In het dagelijks leven ben ik getrouwd, heb drie (jong)volwassen kinderen, een senior jeweetwel-kater en sinds kort een frivole kitten. Ik werk offline in de buurt van Eindhoven en online overal.